AMERSFOORT, EMICLAERHOF – Terwijl het donker wordt doen ouders met hun kinderen nog een rondje Emiclaer om de spookachtige sfeer van Halloween te beleven. De kinderen vinden het leuk. Ze gaan dicht bij de creaties staan. De ouders maken een foto.

Op social media vinden veel volwassenen het maar eng. ‘Bizar! Nachtmerries voor kinderen….’, ‘Eng en lelijk, schrikbarend’, ‘Hier begrijp ik niks van… Inderdaad niet kindvriendelijk!’

Woensdag zijn de decorateurs bezig geweest om de griezels een plaatsje te geven. Dit past binnen de traditie van Emiclaer Winkelcentrum om de omgeving in de sfeer van de jaargetijde op te sieren. Zo is er de ‘Emiclaer on the Beach’ en de ‘Emiclaer on ice’.

De Halloween aankleding is dit jaar voor de eerste keer. De Halloween feestdag valt op 31 oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here