Vrijdagochtend. Twee van de griezels op Emiclaer winkelcentrum staan niet meer op hun voetstuk. Dolen ze nog rond in de wijk ? Zijn ze zelf slachtoffer geworden van duistere praktijken ?

Nee. Richard van Norden, voorzitter van de winkeliersvereniging, legt vrijdagochtend uit. De Halloween creaties zijn deze week neergezet in het kader van een vooraankondiging en publiciteitsstunt voor de komende activiteiten rondom Halloween zoals voor het spookhuis dat er komt. We wisten dat er ophef zou ontstaan. Er waren negatieve reacties maar het was vooral positief. We hebben nu de meest enge griezels weggehaald. De actie blijkt beter te zijn gelukt dan we aanvankelijk voor ogen hadden.

Voor de bezoekers van facebook Snel nieuws Amersfoort e.o.: plaats jij jezelf op het voetstuk en maak je een griezel-selfie ? Laat het ons zien ! 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here