Een QR-code is niet meer nodig !

Het Sint Nicolaas Comité Amersfoort:  ‘Oohh wat was het spannend… Wel een aankomst, geen aankomst, wel of geen tickets… Maarrr inmiddels is er een heel gaaf alternatief! Want natuurlijk komt Sinterklaas ook in Amersfoort! Laten we er vooral een warm welkom van maken voor de Sint en de Pieten!’

De Gemeente Amersfoort: ‘Sinterklaas komt naar Nederland en maakt op zaterdag 13 november een vrolijke rijtoer door Amersfoort. Misschien ook wel bij u in de buurt? De goedheiligman en de pieten rijden tussen 14.00 en 17.00 uur in een open wagen door of langs de wijken Koppel, Kruiskamp, Schothorst, Liendert, Randenbroek, Vermeerkwartier, Leusderkwartier, de Berg, Soesterkwartier en het Stadshart. Langs de kant kunnen kinderen, ouders en grootouders het gezelschap onthalen.’

Viruswaarheid Midden NL: ‘Vanmorgen kwam er het goede nieuws: Het Sinterklaasfeest in Amersfoort gaat door, nu voor álle kinderen. Wij zijn er zeer blij mee dat er geen Sinterklaasintocht van uitsluiting plaatsvindt, maar een Sinterklaasfeest van verbintenis voor iedereen in Amersfoort.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here