Op dit moment wordt de voormalige Vreekampgarage aan de Meridiaan gesloopt om ruimte te maken voor 30 appartementen.

Ook de paardenstallen aan Leusderweg zullen worden gesloopt. Op dit moment vindt de verhuizing plaats van de huidige paardenopvang in de voormalige paardenmanege . Op het terrein zullen 56 woningen , ‘ de duurzaamste wijk van Europa ‘ worden gebouwd.

Op de hoek van de Amsterdamseweg en de Geldersestraat waar vroeger autobedrijf Smeeing was gevestigd komen 208 tijdelijke huurwoningen ‘De Pioneer’. De fundatie is onlangs gelegd, en de trappenhuizen geplaatst.

Op het terrein van het voormalige ziekenhuis De Lichtenberg is de bouw nieuwe woningen in woonbuurt ‘De Lichtenberg’ in volle gang. In juli afgelopen jaar was de eerste villa nagenoeg gereed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here