Nijkerk – De politie heeft zaterdag een 46-jarige vrouw uit Amsterdam aangehouden in een woning in Nijkerk. Het gaat om de eerder aangehouden verdachte in het lopende onderzoek naar het overlijden van een vrouw in een woning aan het Brucknerlaantje, dinsdag 3 november. In dat onderzoek is gisteren nieuw bewijsmateriaal bekend geworden. Daarnaast is vandaag een 47-jarige man in zijn woonplaats Amsterdam aangehouden. Beiden worden verdacht van poging moord danwel poging doodslag.

De vrouwelijke verdachte was gisteren door de rechter-commissaris heengezonden. Kort daarna werd er bij de politie aanvullende informatie bekend tegen deze verdachte. Daarop is  de vrouw  vanmorgen aangehouden in een (andere) woning in Nijkerk.
Bij de aanhouding van deze verdachte, trof de politie een persoon in de woning aan met verwondingen. Deze persoon is naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft naast het lopende onderzoek, vandaag direct onderzoek gedaan naar de oorzaak van de verwondingen. Omdat vermoedelijk sprake is van poging tot zware mishandeling, is vanmiddag een 47-jarige man in zijn woonplaats Amsterdam aangehouden. Mét de al aangehouden 46-jarige vrouw, worden beiden verdacht van poging moord dan wel poging doodslag ten opzichte van de vanmorgen aangetroffen persoon.
 

In verband met beide lopende onderzoeken doet de politie geen verdere mededelingen over het slachtoffer of eventuele onderlinge relaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here