Viruswaarheid Amersfoort demonstreert tegen en informeert over het coronabeleid in de binnenstad van Amersfoort.

Tijdens de Demonstratie voor de Vrijheid voorziet het collectief Viruswaarheid Amersfoort/Midden-Nederland het winkelend publiek en andere belangstellenden van informatie omtrent de ontwikkelingen rond het corona-virus en het beleid.

‘ ” Wij willen niets liever dan uit de angstcultuur geraken en weer terug naar een leven in vrijheid en in onderlinge verbondenheid. Dat kan alleen als we correct ge├»nformeerd worden. Dan kunnen we op basis van cijfers met een wetenschappelijke onderbouwing de juiste keuzes maken. En dat zijn dus andere keuzes dan de keuzes die er nu gemaakt en geadviseerd worden ” verklaart organisator en oprichtster Bianca Wagt

Tijdens de demonstratie zullen diverse sprekers aan het woord komen die een heldere kijk op corona en het daarop gebaseerde beleid geven. Zo zal gesproken worden over het werkelijke nut van de PCR-test, de schade die de overheidsmaatregelen aanrichten, de vraag welk doel de maatregelen precies dienen en of corona daadwerkelijk zo gevaarlijk is als de overheid ons laat geloven.

Naast het verschaffen van informatie, wil de organisatie, binnen de mogelijkheden die de strenge maatregelen overlaten, Amersfoorters de gelegenheid bieden op een prettige manier met elkaar te verbinden, op dit mooie plein in het hart van Nederland. Toespraken worden afgewisseld met muziek die herinnert aan de vrijheid en verbroedering.

Belangstellenden zijn welkom om flyers met informatie te halen, naar de toespraken te luisteren en in een goede en veilige sfeer te verbinden met anderen. ‘

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here