Foto: Pixabay/Pexels
Foto: Pixabay/Pexels

Wie op een uitgaansavond een taxi wil nemen, kan vanaf vanavond, vrijdag 2 oktober twee dingen doen. Een taxi bellen in de horecagelegenheid of zelf naar de taxistandplaats lopen op het Stadhuisplein. Het Stadhuisplein is de nieuwe standplaats voor taxi’s.

Vanaf 21.00 uur is de nieuwe taxistandplaats op het Stadhuisplein in gebruik. Taxi’s kunnen dan ook niet langer aan de Varkensmarkt staan. Een communicatiecampagne zal de locatie benadrukken bij bezoekers van de horeca. In deze campagne is veel nadruk op de gewenste looproute naar het Stadhuisplein; dit om overlast te voorkomen. Ook op straat zal de looproute worden aangegeven.

De verplaatsing van de taxistandplaats naar het Stadhuisplein zou al in het voorjaar in gaan. Door de coronamaatregelen en tijdelijke sluiting van de horeca liep dit vertraging op. Inmiddels kan de verplaatsing doorgang vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here