Op woensdag 30 september wordt er een kapotte ruit ontdekt bij een leegstaand huis aan de Zoetegaarde. Uit verder onderzoek blijkt dat er op het huis geschoten is met een vuurwapen. Ook worden er rondom het huis resten gevonden van zwaar vuurwerk. De politie zoekt getuigen die mogelijk wat gezien hebben, of mogelijk beelden hebben gemaakt met een beveiligingscamera.

Getuigen horen in de nacht van dinsdag 29 op woensdag 30 september rond 4.22 uur een harde knal in de omgeving van de Zoetegaarde in Nieuwland. Meerdere mensen horen de knallen, maar niemand ziet of hoort mensen of auto’s in de buurt.

De volgende dag wordt er melding gedaan van vernielingen bij een huis aan de Zoetegaarde. Als de politie de schade onderzoekt, blijkt de schade aan de ruit veroorzaakt te zijn door een vuurwapen. Rondom het leegstaande huis worden ook resten gevonden van zwaar vuurwerk.

Getuigen en beelden gezocht
De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over wat er in de nacht van 29 op 30 september gebeurd is. Woont u in de buurt en heeft u beveiligingscamera’s aan uw huis? Misschien heeft u dan wel beelden vastgelegd die waardevol kunnen zijn voor het onderzoek. Let daarbij vooral op activiteit tussen 4.10 uur en 4.45 uur in de ochtend van 30 september. Dit kunnen mensen op straat zijn, maar ook auto’s of andere voertuigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here