GGD regio Utrecht opent woensdag 23 juni 2021 aan de Hardwareweg 11 een coronatestlocatie. Iedereen die verschijnselen van het coronavirus heeft, kan zich op deze locatie gratis laten testen. De bestaande testlocatie in de Rijtuigenloods aan het Piet Mondriaanplein wordt gesloten.

De testlocatie is straks zeven dag per week open, van 9.00 uur ’s ochtends tot 17.00 uur ’s middags. Bij het kantoorpand is volop gratis parkeergelegenheid.

Testlocatie in Rijtuigenloods sluit

Sinds juni 2020 verhuurt GGD regio Utrecht een ruimte in de Rijtuigenloods aan het Piet Mondriaanplein. Het huurcontract loopt eind augustus af. Met de opening van de testlocatie aan de Hardwareweg, wordt de testlocatie in de Rijtuigenloods gesloten.

De Amersfoortse vaccinatielocatie blijft wel gevestigd aan het Piet Mondriaanplein.

Testen blijft nodig

Ondanks dat de besmettingen, mede door het vaccineren, afnemen blijft de mogelijkheid om te kunnen testen ook na de zomerperiode noodzakelijk. Hoe lang de GGD gebruik blijft maken van de testlocatie aan de Hardwareweg 11 is nu nog niet te zeggen, maar in ieder geval tot eind 2021.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here