AMERSFOORT, HOF – Donderdagavond heeft een bezorgde burger op de hof een boodschap verkondigd over het mondkapje.

De betoger die aangaf geheel geen corona-ontkenner te zijn las de gebruiksaanwijzing van de fabrikant voor waarin staat dat mondkapjes geen enkele bescherming bieden tegen het covid 19 virus of welk virusinfectie dan ook. Er wordt bovendien gesteld dat verkeerd gebruik kan leiden tot de dood.

De demonstrant, die gewoon een arbeider is en niet aangesloten bij een protestgroep, riep de rijksoverheid op onmiddellijk te stoppen met de verplichte niet-werkende mondkapjes ivm het risico van andere pathogenen zoals streptokokken en aspergillus

In de speech werd ook aangegeven dat er wasbare stoffen mondkapjes in omloop zijn waarin het schadelijke (nano)zilver zit dat loslaat.

Na de 16 minuten durende speech werd door verbranding ceremonieel afscheid genomen van het mondkapje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here