Dura Vermeer werkt aan een wisselvernieuwing op Amersfoort Centraal. Een groot deel van de sporen is daarom buitendienst gesteld. Twee sporen aan de oostzijde worden zondag nog wél bereden door de treinen.

NS: ” In de meivakantie van woensdag 5 tot en met zondag 9 mei past NS de dienstregeling aan op het traject Amersfoort Centraal – Amersfoort Schothorst, en het traject Amersfoort Centraal – Ede-Wageningen in verband met werkzaamheden. ProRail werkt aan een grootschalige wisselvernieuwing bij Amersfoort Centraal. Ook de bovenleiding wordt daarbij aangepakt. NS raadt reizigers aan rekening te houden met inzet van vervangend busvervoer en extra reistijd.

Tijdens de werkzaamheden is er 5 dagen geen treinverkeer mogelijk tussen Amersfoort Centraal en Amersfoort Schothorst. Daarbij is er ook beperkt treinverkeer mogelijk tussen Amersfoort Centraal en Ede-Wageningen.

NS zet vervangend busvervoer in en raadt reizigers aan voor vertrek de Reisplanner te raadplegen. In het aangepaste reisadvies is een schatting opgenomen van een extra reistijd tot 15 minuten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here