AMERSFOORT, LOBELIUS-SERRE – Donderdag avond hebben kappers om hulp en aandacht gevraagd. Tussen 18:00 uur en 20:00 uur was het licht aan in de gesloten salons. Ze willen heropening van de salons en financiĆ«le hulp.

In de wijk Kattenbroek in Amersfoort deden o.a. Kapsalon Crystal Palace en Kapper Hizi hair mee aan de actie.

Een medewerkster van Hizi Hair: ‘we zijn al bijna 10 weken dicht. Wij krijgen nauwelijks hulp. Al onze vestigingen doen mee met de actie.

Crystal Palace: ‘Ik sluit me hierbij aan. En ik denk dat er veel manieren zijn waarop het mogelijk is om als kapper veilig te werken. Het verbaast me dat de overheid ons niet op een goede manier tegemoet komt en er kappers zijn die in de tweede lockdown het bedrag van de eerste lockdown moeten terugbetalen. Wij zullen er alles aan doen om veilig te werken als we weer open kunnen. Van mij mag dat morgen gebeuren.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here