Zaterdagochtend was veel politie aanwezig in de omgeving van McDonalds aan Rondweg Noord in Amersfoort.

Volgens personeel van de bedrijven in de omgeving zou er mogelijk geschoten zijn en het zich hebben afgespeeld rond pand nr 41 aan de Maanlander. De Maanlander en het begin van de Ruimtevaart waren afgezet. Politie bevond zich ook in de omgeving van de Praxis. De politie zou tussen ongeveer half 6 en half 9 aanwezig zijn geweest.

Op social media meldt een inwoner van de wijk Zielhorst schoten te hebben gehoord.

Update 1: De persvoorlichter van de politie bevestigt het incident. Om 05:15 had een automobilist een melding gedaan te zijn beschoten. Daarop is de politie ter plaatse gegaan. Verder onderzoek vindt nog plaats.

Update 2, politie op Twitter: Zaterdagochtend rond 05.00 uur is een auto beschoten op de #Maanlander #Amersfoort. Er is niemand gewond geraakt. Politie doet onderzoek. Heeft u rond dat tijdstip iets verdachts gezien? Bel de politie.— Politie Utrecht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here