AMERSFOORT, EEMPLEIN – Omstreeks 14:40 uur kregen de hulpdiensten een melding van een aanrijding letsel op het Eemplein in Amersfoort. Ter plekke bleek een scooter met twee dames erop te zijn gevallen.

De scooter reed op het fietspad van de rotonde richting binnenstad toen er een personenauto vanuit de Piet Mondriaanlaan naderde en het fietspad leek over te gaan oversteken. Tijdens de ingezette remactie van de scooter ging deze onderuit.

De inzet van de politie was nodig om het verhaal van beide partijen correct op het schadeformulier te krijgen.

De dames op de scooter hebben er schaaf- en blauwe plekken aan overgehouden. De scooter is beschadigd.

Het Eemplein staat bekend als gevaarlijk voor met name de gebruikers van het fietspad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here