Omstreeks 09:00 uur kreeg de brandweer een melding van stormschade op de Holkerweg in Amersfoort. Bij winkelcentrum Scothorst bleek een boom te zijn omgevallen. De boom viel naast een auto van Greenwheels. Lichtarmatuur en bebording op twee lichtmasten waren vernield.

Weeronline, zondagochtend: ‘ Op Vlieland is tussen 3:00 en 4:00 uur een gemiddelde windsnelheid van 9 Bft. gemeten. Daarmee is officieel sprake van de zevende storm van het jaar en de eerste van de winter. De storm heeft de naam Bella en houdt het weer nog de hele ochtend in haar greep. Er is kans op zware windstoten van 80-110 km/uur en de zwaarste tot nu toe was 107 km/uur en werd op de windpaal bij Texel gemeten. Zondagmiddag wordt het minder onstuimig maar het blijft winderig, koud en nat.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here