Hogewoning wil haar klanten informeren over een mogelijk veiligheidsrisico met het artikel Poef beer, zoals hierboven afgebeeld. Het artikel is tussen 1 januari en 1 juli 2020 verkocht in Action winkels.

Hogewoning heeft geconstateerd dat bij enkele poefen van bovenstaande design het stiksel van de snuit los kan gaan. Door het loslaten van het stiksel wordt het vulmateriaal bereikbaar wat kan leiden tot verstikkingsgevaar. Het probleem betreft alleen artikelen met EAN-codes (Poef beer – Artikelcode 2575000 – EAN: 8718658470008 Batch: FA7921). Deze staat vermeld op de sticker van het artikel.

Heeft u dit artikel in de bovengenoemde periode gekocht, gebruik het artikel dan niet meer en breng het terug naar een Action winkel. Daar krijgt u het volledige aankoopbedrag terug. Uw aankoopbon is hier niet voor nodig.

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Hogewoning op +31(0)71 0402 85 01 of mailen naar info@hogewoning.com. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here