Vanmiddag was MK Illumination Holland op Emiclaer voor het aanbrengen van de jaarlijkse sfeerverlichting. Het resultaat mag er wezen !

Wel jammer dat ‘Emiclaer on Ice” dit jaar niet doorgaat.

” In deze rare tijd zijn er door alle omstandigheden rondom Covid-19 veel vragen over het wel- of niet doorgaan van onze jaarlijkse evenementen in Winkelcentrum Emiclaer; zoals Emiclaer on Ice.

Als winkelcentrum willen wij dat iedereen veilig is of haar inkopen kan blijven doen. Hiervoor hebben we verschillende veiligheidsmaatregelen toegepast in het winkelcentrum. Meer informatie hierover vind je hier: https://www.emiclaer.nl/Events-overzicht/samen-gezond/

Wat betreft het evenement Emiclaer on Ice, zoals wij die graag willen organiseren, kunnen we de veiligheid niet garanderen. Daarom is de beslissing genomen om het evenement voor 2020 af te lassen.

Wij maken een diepe buiging voor alle mensen die keihard werken om het virus uit de wereld te krijgen en hopen in 2021 weer een spetterend Emiclaer on Ice te kunnen organiseren! Daar ben jij dan toch ook weer bij? “

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here