AMERSFOORT, LEUSDERWEG – Vrijdagavond omstreeks 20:55 uur deed de politie melding van een aanrijding-letsel op de Leusderweg in Amersfoort.

Voor de verkeerslichten van de kruising met de Van Campenstraat / Daltonstraat rijdend richting binnenstad was een fietser aangereden door een auto. De auto was doorgereden. Na de aanrijding had de fietser last van zijn knie.

Omdat het kenteken van de auto was genoteerd werd er contact gezocht met de bestuurder. Hij beloofde terug te komen naar de kruising. Intussen werd de fietser gecontroleerd door een ambulance medewerker.

Na enige tijd kwam de automobilist aanlopen. Er werd een blaastest afgenomen. Die was negatief. Nadat de automobilist zijn kant van het verhaal had verteld bood hij zijn excuses aan. De contact gegevens werden uitgewisseld.

De fietser heeft op eigen gelegenheid zijn weg vervolgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here