AMERSFOORT, DE BOEG – Zaterdag rond 18:00 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden aan de Gangboord in de wijk Kattenbroek in Amersfoort. Bij een inhaal manoeuvre heeft een blauwe Honda personen auto een witte Volkswagen geraakt. Na woorden te hebben gehad reed de Honda weg. Dit werd door de bestuurder van de Volkswagen als een vlucht actie gezien. Hij belde een familielid en reed er zelf achteraan. Het familie lid slaagde erin om de Honda aan De Boeg in tegengestelde richting klem te rijden en de politie werd gebeld. Die kwam met spoed met twee wagens ter plaatse.

De bestuurder van de Honda liep tijdens het incident een gescheurde t-shirt op. Of dit op de plaats van de aanrijding is gebeurd door de bestuurder van de aangereden auto of dat hij dit bij zichzelf deed na te zijn klemgereden is niet duidelijk

Omdat de verklaringen van de betrokkenen tegenover elkaar staan heeft de politie beide partijen opgedragen hun schadeformulieren in te vullen.

Voordat de politie vertrok mocht een jongetje uit de buurt nog even plaatsnemen op de bestuudersstoel van de politieauto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here