AMERSFOORT – Vrijdagavond is er even na 19:00 uur een achtervolging geëindigd in de Amersfoortse wijk Kruiskamp.

Het voertuig negeerde een stopteken van de politie waarna er een achtervolging ontstond. De achtervolging ging door de Kruiskamp heen waarna er tegen het verkeer ingereden werd, het voertuig over het gras reed en vervolgens tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam op De Ruijterstraat met de kruising Piet Heinstraat.

Kort hierna is er 1 verdachte aangehouden door de politie. Het voertuig is doorzocht door agenten en hierbij werd een kofferbak vol vuilniszakken gevonden. In de vuilniszakken zaten wat het lijkt gloednieuwe dure merk jassen welke mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Ook is het betrokken voertuig niet verzekerd.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het in beslag genomen voertuig te bergen en over te brengen naar het politiebureau alwaar het voertuig verder doorzocht zal worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here