Update 6/4: aanleiding voor de aanhouding was een melding van een verdachte situatie aan de Laan naar Emiclaer, nabij winkelcentrum Emiclaer. Toen de politie ter plaatse kwam en een aanhouding wilde verrichten ging de verdachte er met de auto (mogelijk een busje) van door. Na inzet van de diverse politie eenheden is de verdachte gevonden en aangehouden op basis van een vermoeden van diefstal.

AMERSFOORT 4/4, HET WANT – In de nacht van zaterdag op zondag is er in Kattenbroek rond 01:15 een man aangehouden op de parkeerplaats welke is gelegen tussen Het Want en De Kajuit.

Voorafgaande aan de aanhouding hebben verschillende politie eenheden gezocht naar de verdachte. Een politiehelikopter die bij Sliedrecht vloog zette koers naar Amersfoort om vervolgens rondjes te gaan vliegen in het noorden van de wijk. Ook de hondenbrigade van de politie zocht mee. Tijdens de zoekactie postte de politie o.a. op twee plaatsen op de Amerikaring.

Bij de aanhouding werd er ook een personenauto van buiten onderzocht.

De verdachte is meegenomen door de politie. De politie kon geen mededelingen doen over de aanleiding. Mogelijk ligt de aanleiding elders in de omgeving.

Op het moment van het incident reed er ook ambulance in de wijk. Of die met het incident te maken had is onbekend.

Op 21 maart jl. vond er in dezelfde straat door de politie een staandehouding plaats.

Wie weet meer ? Deel het op Facebook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here