Dinsdagmiddag was een team van tuincentrum Intratuin te gast in een woning aan de Nicolaas Pienemanstraat in het Soesterkwartier. Onder leiding van Madeleine werd een portret gemaakt van de bewoners, Anita en Ronald, voor de kerstspecial van het magazine van het tuincentrum.

In de einde jaars edities van het magazine waarin de nieuwste trends worden behandeld worden ook mensen geportretteerd die meer aan de kerst doen dan de meeste anderen.

Anita en Ronald bouwen al 15 jaar rond de kerst een miniatuur kerstdorp achter het voorraam. Vanaf een stenen verhoging bij het raam kunnen kinderen het dorp dan van dichtbij bewonderen. Speciaal voor deze reportage heeft hebben Anita en Ronald het dorp afgelopen weekend weer opgebouwd. Het dorp beslaat een groot deel van de woonkamer. Onder het dorp bevindt zich een wirwar aan bedrading voor de verlichting.

Even na 19:00 uur s’avonds waren de opnames met succes afgerond. Het miniatuur dorp kan weer de dozen in tot einde jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here