Mogelijk is er een verband tussen de moord vrijdag in Amersfoort en een moord in Arnhem. De rode draad in deze zaken zou een Arnhems incassobureau zijn.

De politie deed vrijdag op zaterdagnacht een inval bij het incassobureau waarna zij een zwaargewonde man aantroffen welke de directeur zou zijn van het bedrijf. Ook dit slachtoffer overleed even later aan zijn verwondingen.

Het slachtoffer van de schietpartij in Arnhem gisterenavond zou een bekende handelaar zijn die handelt in kunst en curiositeiten onder de naam ‘t Gekkenhuis dit meldt Boevennieuws.

De politie is druk bezig met het nog lopende onderzoek maar houd er sterk rekening mee dat de drie moorden in verband met elkaar staan. Het gevonden slachtoffer in Amersfoort betrof een 74-jarige man uit Soest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here