Leusden – Twee jongemannen hebben op dinsdag 10 november iets voor 21.00 uur een supermarkt aan de Biezenkamp met geweld overvallen. De twee verdachten zijn direct na de overval gevlucht in de richting van de Zwarteweg. Ze hebben een onbekend geldbedrag buit gemaakt.

De politie doet onderzoek en zoekt getuigen. Van beide verdachten is een signalement:

Verdachte 1

  • Man;
  • Tussen de 17 en 20 jaar oud;
  • Donkere huidskleur;
  • Circa 1.70 meter lang;
  • Kort zwart haar;
  • Droeg een zwart mondkapje.

Verdachte 2

  • Man;
  • Licht getinte huidskleur;
  • Circa 1.90 meter lang;
  • Droeg donkere kleding.

Help mee met politieonderzoek

Heeft u mogelijk gezien wat er is gebeurd vlak voor, tijdens of na de overval? En heeft de politie nog niet met u gesproken als getuige? Of heeft u camerabeelden waarop de verdachten te zijn zien? Dan komt de politie graag met u in contact. Dat kan via onderstaand meldformulier of telefoonnummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan ook via Meld Misdaad Anoniem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here