Amersfoort, 26 oktober 2020 – Met zijn hoge hoed en grote snor bracht het alom bekende Monopoly-mannetje vandaag een speciaal bezoek aan Amersfoort. En niet zomaar een bezoek. Op gepaste afstand ontving wethouder Fatma Koser Kaya van Economie en Citymarketing uit handen van Mr. Monopoly en Merijn van Els├Ącker, bedrijfsleider van PLUS Amersfoort, het symbolische exemplaar van Monopoly Amersfoort.

De bekende straten en pleinen van Amersfoort zijn verwerkt in het spel. De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten zijn allemaal aangepast. Monopoly is een van de bekendste en bestverkochte bordspellen ter wereld. Identity Games International is de exclusieve licentiehouder van op maat gemaakte edities van dit tijdloze spel voor de hele familie. Elk jaar brengen zij een beperkt aantal speciale uitgaven op de markt, voor zowel steden en dorpen als bedrijven. Inmiddels bestaan er in de Benelux ruim 100 steden en dorpen met een eigen variant van het Monopolyspel, waaronder de nieuwste Monopoly telg: de editie Amersfoort.

Monopoly Amersfoort zal vanaf medio december verkrijgbaar zijn bij PLUS Amersfoort en zal in een gelimiteerde oplage worden geproduceerd. Klanten kunnen tot en met 20 december sparen voor korting op het spel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here