Foto: ProRail
Foto: ProRail

Tussen Amersfoort Vathorst en Putten rijden tot zeker morgenmiddag bussen in plaats van treinen. De vernieuwing van vier wissels in Nijkerk kost meer tijd dan gepland. Dat is het gevolg van tegenvallers zoals defect materieel op een moeilijk bereikbare locatie met als gevolg logistieke beperkingen. Reizigers raden we aan vlak voor vertrek een reisplanner te raadplegen voor een actueel advies.Het vernieuwen van de wissels in Nijkerk loopt helaas uit

De werkzaamheden in Nijkerk zijn gestart in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 september. Het werk zou maandagochtend 28 september om 05:00 uur gereed zijn. Inmiddels is duidelijk dat de aannemer meer tijd nodig heeft om het werk af te ronden. ProRail betreurt de hinder die reizigers hiervan ondervinden en zal deze uitloop op een later moment met de aannemer grondig evalueren. 

Gevolgen treinverkeer 

Zolang er nog geen treinverkeer mogelijk is, zal NS bussen inzetten. We adviseren reizigers vlak voor vertrek een reisplanner te raadplegen. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here