Dinsdag 29 september moet wethouder Buijtelaar zich verantwoorden. De Amerfoortse raad besloot unaniem tot een interpellatie naar aanleiding van twee onthullende artikelen van de Stadsbron over de Westelijke Rondweg.

Op 11 september publiceerde Eikelenboom op De Stadsbron ‘Nieuwe documenten werpen nieuw licht op rol Berhardkazerne’. Uit documenten, verkregen via een WOB-verzoek, kwam Eikelenboom te weten dat Defensie twijfelt aan de veiligheid van de fietsbrug. Dit leidde tot onenigheid met de gemeente, waar de raad niet over werd geïnformeerd. Er volgden externe onderzoeken van RoyalHaskoning DHV en DTV Consultants. Ook dit gebeurde buiten de raad om. Meer hierover op De Stadbron

De gemeenteraad vergadert dinsdag vanaf 19:00 uur in De Prodentfabriek. De vergadering is alleen live via YouTube (Raad Amersfoort) te volgen. De interpellatie begint om 19:15 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here