In het Schothorsterpark in het weiland nabij de Duivensteeg is een paard ernstig mishandeld. De mishandeling heeft waarschijnlijk plaatsgevonden tussen zaterdag 12 september 2020 en maandag 22 september 2020.

De eigenaar ontdekte een flinke wond aan het geslachtsdeel. Het paard is door een dierenarts behandeld maar de verwondingen zijn zo heftig dat het maar de vraag is of dit zal gaan genezen.

De eigenaar is iedere dag bij zijn paarden geweest maar omdat de verwonding onder de staart zat is het niet opgevallen. Het paard gedroeg zich normaal en had zijn halster niet om. Hierdoor komt het paard niet naar de eigenaar. Pas toen de verwonding door ontsteking van buiten zichtbaar werd is het ontdekt.
Hebt u tussen deze per

iode mensen in een weiland zien staan of hebt u iets opmerkelijks gezien. Neem dan z.sm contact op met de politie onder vermelding van nummer PL0900-2020308516. Dit kunt u doen via 0900 8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here