Sinterklaas komt vanuit Madrid naar Nederland. Hoe hij en zijn Pieten voet aan wal zetten, is nog even puzzelen.

Vol spanning wachten wij af welke avonturen de Sint en Pieten dit jaar beleven onderweg naar Amersfoort. De coronamaatregelen hebben effect op hoe het verwelkomen van Sint en Piet plaatsvindt. Welkom zijn ze in elk geval zeker!

De comités en diverse ondernemers werken achter de schermen hard aan het bedenken van alternatieve manieren om toch dit mooie feest te vieren.

Nu lijkt het er toch op dat de kogel door de kerk is en zou er zijn besloten om alle sinterklaas activiteiten te annuleren dit meldt De Stad Amersfoort. Het betreft alle activiteiten die door sinterklaascomité sinterklaasstad georganiseerd worden. Wel word er op diverse manieren verder gekeken hoe sinterklaas digitaal toch uit kan blinken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here