Tijdens het spelen op een schoolplein aan de Saparua in Barneveld, voelde een 13-jarige jongen plotseling een enorme pijnscheut in zijn rechterzij. In het ziekenhuis bleek later dat er een klein projectiel in zijn lever zit. Vermoedelijk is hij die woensdag 5 augustus rond 21.30 uur beschoten. Het is niet duidelijk waarmee er is geschoten.

Zowel de 13-jarige jongen als zijn vrienden hebben niemand zien schieten. Toen het slachtoffer werd geraakt, stond hij bij een hek op de parkeerplaats van de school met zijn gezicht richting het schoolplein. Daardoor vermoedt het team dat er is geschoten vanaf de Saparua, de Nederwoudseweg of het weiland erachter. Ook zou het kunnen dat er vanuit één van de huizen langs de school is geschoten. e Het is onduidelijk of er opzet in het spel is of dat het slachtoffer per ongeluk is geraakt.

Vragen

Hebt u de afgelopen tijd in de omgeving van het schoolplein aan de Saparua in Barneveld mensen met een wapen gezien?
Hebt u op woensdagavond 5 augustus rond half tien iets verdachts gezien of gehoord?
Als de schutter zelf kijkt, willen we deze oproepen om te komen vertellen wat er die avond is gebeurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here