Tijdens een achtervolging vannacht door Bunschoten is de verdachte opzettelijk ingereden op een politieauto.

Toen de politie iets voor 01:00 uur een Renault op de Westsingel zagen rijden wilde zij deze een stopteken geven, echter dacht de bestuurder hier anders over en ging er vandoor.

Op de Brahmslaan reed de verdachte in zijn achteruit op de politieauto in. Met een politiehond werd nog gezocht naar de voortvluchtige verdachte maar van hem ontbreekt nog ieder spoor. Wel kon met behulp van de diensthond Biko verstopte goederen terug gevonden worden.

View this post on Instagram

Afgelopen nacht ondersteunden wij onze collega's in Bunschoten Spakenburg. Hier was bij een achtervolging opzettelijk op een politieauto ingereden. De politieauto raakte hierbij beachadigd. De verdachte was kort daarna te voet gevlucht. DH-Biko vond na enige tijd verstopte goederen die van belang kunnen zijn voor het onderzoek. Naar de identiteit van de bestuurder word nader onderzoek gedaan. Heeft u meer informatie over dit incident, neem dan contact op met de politie. ^LS #politiehond #politiehondenmiddennld#politie #policek9 #k9 #k9unit #Policedogs #polizeihund #diensthund #workingdog #workingdogsofinstagram #knpv #instacops #belgianmalinois #malinoisworld #instacops #DHBiko

A post shared by politiehondenmiddennld (@politiehondenmiddennld) on

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here