AMERSFOORT – De politie heeft een burgernetactie opgestart nadat 2 mannen een portemonnee hadden gestolen bij een gezondheidsstudio aan de Van Randwijcklaan. 

De 2 verdachten gingen gewiekst te werk ze liepen de gezondheidsstudio binnen met het verhaal dat 1 van de mannen last had van zijn rug, doordat de medewerker daarmee druk was kon de andere man zijn jas op tafel leggen met daaronder een portemonnee van een oudere man. Kort daarna zijn de 2 verdachten vertrokken met de gestolen portemonnee. 

De politie is nog steeds op zoek in de omgeving naar de twee verdachte van ongeveer 20 a 25 jaar oud met oostblok uiterlijk. 1 van de verdachte had een verweerd gezicht met litekens en had kalend donkerblond haar. De andere verdachte droeg een wit shirt met een spijkerbroek. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here